2015-01-19 09:14:18• hírek • Szatmár.ro

83 éves tolókocsist gázolt a 70 éves autós

Ittak, vitába keveredtek, majd egy böllér is megsérült a disznóvágáson.

Szombat reggel 9 óra körül történt baleset a szatmárnémeti Bujorului utcában, aminek következtében súlyos sérüléseket szenvedett egy 83 éves, tolókocsival közlekedő férfi. Ő ugyanis a közlekedési szabályokkal ellentétben nem a járdán, hanem az úton haladt és nem figyelt, amikor balra vette az irányt. Pont egy vele egy irányba tartó személygépkocsi elé érkezett, annak 70 éves vezetője pedig nem tudta elkerülni az ütközést.

Sérült böllér Kistartolcon

Szombaton 16 óra körül a 112-es egységes segélyhívószámon érkezett bejelentés a kisgércei rendőrökhöz, miszerint a 40 éves T. Grigorét késsel megsebesítette valaki. A sérült maga tett bejelentést, majd amikor a rendőrök a helyszínre értek, kiderült, hogy egy disznóvágáson történt az incidens. S. Grigore családja ölte a disznót és segítségül hívták T. Grigorét és az 53 éves S. Gheorghét is. A két segítség viszont elég derekasan pusztította a fogópálinkát, majd össze is szólalkoztak. A vita hevében a későbbi sérült puszta kézzel megragadta az S. Gheorghe kezében levő kés pengéjét, emiatt sebesült meg.

Előkerült az elveszett nagykárolyi lány

Január 14-én tettek jelentést a rendőrségen a szülők, hogy eltűnt gyermekük, S. Karolina. A rendőrök január 16-án találtak rá a kiskorúra, aki Nagykárolyban és környékén csavargott a barátjával. A fiatalkorút átadták a családjának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: