2013-07-12 00:09:30• hírek • Blikk.hu

740 milliós sorozatot rendez Rudolf Péter

Évek óta kereste a számára izgalmas, megfelelő projektet Rudolf Péter. A színész-rendező ezt Fehér Béla Kossuthkifli című regényében találta meg, amelynek tévés változatát csütörtökön kezdték forgatni.

– Azért örülök különösen, hogy belevágtunk ebbe a munkába, mert Magyarországon utoljára talán Várkonyi Zoli bácsi készített kosztümös kalandfilmet – fogalmazott Rudolf Péter, aki csak mellékszerepet osztott magára az MTVA-sorozatban, azonban a rendezést, illetve a produceri feladatokat elvállalta. Az október végéig tartó forgatás miatt az üdülésről is lemondott a Kossuth-díjas művész, azonban a feleségét így is gyakran láthatja, hiszen rendhagyó szerepet bízott rá a sorozatban.

– Mindenkivel nagyinak hívatom magam, és mindig kérem az operatőrt, hogy minél jobban világítsa ki a ráncaimat – mondta mosolyogva Nagy-Kálózy Eszter, akit váratlanul ért férje felkérése. – Meglepődtem, hogy Péter engem akart látni a púpos vénkisasszony ősz parókájában, de szeretem a kihívásokat. Ez izgalmas, érdekes szerep.

Rudolf Péter nagyon komolyan veszi a feladatát. Élete eddigi legnagyobb megbízásának tartja a hatrészesre tervezett, 740 millió forintból készülő minisorozatot.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: