2019-07-02 04:54:40• hírek • Blikk.hu

70 évesen lett az internet sztárja a magyar férfi

Már a legnépszerűbb videómegosztó portálon is letette névjegyét Arató András, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Hide the pain Harold (Leplezd a fájdalmad Harold).

A titka pedig nem más, mint egy fanyar mosoly. A nyugdíjaséveiben járó magyar világsztár büszke rá, hogy volt olyan videója, amit 30 millióan néztek meg világszerte.
 

– Soha nem gondoltam, hogy ilyen nagyot tud fordulni velem a világ – mondta a mémjeiről elhíresült idős úr, aki azt is elárulta, hogyan telnek egy celebbé lett nyugdíjas mindennapjai. Úszok, kirándulok és az egyik kedvenc játékomnak, a geocachingnak hódolok. Koordináták alapján kell ládákat megtalálni olyan helyeken, amelyeket érdemes megnézni. Már 150 ládát megtaláltam – mesélt büszkén kedvenc időtöltéséről az erőltetett mosolyú mémsztár.
 

András sikere 2011-ben kezdődött, amikor egy fotós felkérte: legyen fotómodell pár kockához, amiket egy ügynökség használna illusztrációként. Az idős férfi képeire néhány hónapon belül felfigyeltek a mémgyárosok, Arató András pedig elindult a világhírnév felé.
 

 Ijesztő és megdöbbentő volt szembesülni azzal, hogy poénfigurává váltam a laptopos fotósorozattal – idézte fel András, aki viccelődve elárulta lapunknak: a fájdalmat palástoló mosoly amiatt lehetett, hogy a kezében tartott csészében nem volt kávé. – Még viccesebb lett volna, ha sós kávé van a csészében, ám ekkor még nem tudtuk, milyen hatást ér el a fotó – viccelődött a férfi, akit Európa-szerte felismernek az utcán. 

 

– Rengeteg példát tudnék mondani arra, hol vannak követőim, ám talán egyszerűbb lenne felsorolni, hol nincsenek. Japánban és Kínában például senki nem ismerne fel az utcán – mondta a nyugdíjas, majd hozzátette: mindig kész egy jó szelfire a rajongókkal.  Soha nem mondtam még nemet egy közös fotóra. Boldogok az emberek, ha készül egy közös kép, ennek pedig nem szabad útjába állni – mondta András, akinek eleinte nem tetszett minden róla készült mém. 
 

 Volt, amelyik sértő volt, ám ezek akkor megszűntek, amikor kiderült, hogy még élek – tette hozzá az idős sztár, akinek fia a mai napig nem szereti, hogy édesapja mémsztárként vált ismertté.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: