2012-06-03 11:11:23• hírek • Szatmár.ro

A Piramis-koncert volt a szombat este fénypontja

Ha az időjárás nem is volt ideális, mégis megtelt a Kossuth-keri domb a Piramis koncertjére. Szóltak a nagy slágerek, a lendületes dalok, tapsolt a közönség. A koncertet a Felvidéki Rockszínház színészeinek koncertje előzte meg, az este a Szkítia fellépésével zárult.

A szombati délután remek műsorát néha-néha eső zavarta meg, de ez nem különösebben zavarta a szatmáriakat - különösen azokat, akik a legendás Piramis zenekar koncertje miatt látogattak ki a Kossuth-kertbe. Ameddig a koncert elkezdődött, nagy volt a forgalom a kereskedőknél, családok vízibicikliztek a tavon, a legbátrabbak pedig kipróbálhatták a Kossuth-kert szombaton hivatalosan is megnyitott kalandpark-részét, ahol a fák tetején, keskeny pallókon, ágakon egyensúlyozva, vagy akár egy "indán" átlendülve kellett átjutni egyik fáról a másikra.

A koncertek sorát a Felvidéki Rockszínház tagjainak fellépése indította, majd következett a nagy durranás, a Piramis zenekar koncertje. A "fiúk" remek koncertet adtak, eljátszották a mindenki által kedvelt slágereket, a közönség pedig végigbulizta a fellépést, csaknem úgy, ahogy annak idején a Piramis fénykorában is tették. A koncertek sorát a Szkítia zenekar koncertje zárta és több kisebb zápor zárta.

A szervezők és a szatmáriak többsége is abban bízik, hogy a vasárnapi koncertekre kicsit javul az időjárás, hiszen remek koncertek várnak ma is ránk: 17.30-tól Janicsák Vecáé lesz a színpad, a két éve felfedezett remek énekesnő koncertjét izgatottan várja mindenki, aki hallotta már őt élőben is énekelni. 18.30-tól a Táncdalfesztiválok fenegyerekéé, Aradszky Lászlóé lesz a színpad, majd a megasztáros Oláh Ibolya másfél órás koncertje koronázza meg az estét.

Az igazi rajongók nem ijjedtek meg egy kis esőtől

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: