2015-10-30 17:03:09• hírek • Szatmár.ro

651 millió lej kiutalására kapott ígéretet a megyei tanács

A Helyi Fejlesztési Programban elindított beruházások befejezésére használható fel a pénz.

Pénteken több miniszter is tiszteletét tette Szatmárnémetiben. A Szatmár Megyei Tanács nagy gyűléstermében intézményvezetőkkel, polgármesterekkel és a házigazda intézmény vezetőjével találkoztak. Ezen részt vett Sevil Shhaideh közigazgatási és regionális fejlesztési miniszter, Eugen Teodorovici pénzügyminiszter, Szabó Gabriela ifjúsági és sportminiszter, valamint Ioan Vulpescu művelődési miniszter.

A gyűlésen Sevil Shhaideh bejelentette, hogy a kormány hamarosan közel 150 millió eurót, 651 millió lejt fog kiutalni Szatmár megyének, amiből le lehet zárni a Helyi Fejlesztési Programban megkezdett beruházásokat.

A közigazgatási és regionális fejlesztési miniszter gratulált a polgármestereknek és a Szatmár Megyei Tanács vezetőségének a projektekhez, megköszönve az azokba fektetett munkát. Felhívta ugyanakkor a figyelmet: mindenki igyekezzen a munkálatok elvégzését igazoló számlák elkönyvelésével.

A pénteki nap folyamán Shhaideh Adrian Steffel és Mircea Govorral ellátogatott a lunaforrási sípályához. A miniszterasszony megtekintette a munkálatok jelenlegi stádiumát és ígéretet tett arra, hogy két éven belül lehet majd sízni az Avasfelsőfalu közelében található pihenőövezetben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: