2006-04-04 19:40:54• hírek • Szatmar.ro

64 GB-os (!) USB flash eszköz

A Buslink egy 64 GB-os hordozható USB flash eszközt dobott piacra.

Ha hinni lehet a vállalat weboldalának, a Buslink nevű cég egy 64 GB-os hordozható USB flash eszközt dobott piacra, "csekély" 5000 dollárért.

A bejelentés azért meglepő, mert eddig a legnagyobb kapacitású USB drive-ok 16 GB-osak voltak. A Buslink USB Flash Drive Pro széria tagjai között egy 32 és egy 16 GB-os modell is megtalálható, mely utóbbi már "csupán" 1500 dollárba kerül. Jogosnak tűnhet persze az az észrevétel, hogy az összeg töredékéért már beszerezhetők jó minőségű és azonos teljesítményű microdrive hordozható merevlemezes meghajtók (HDD), ám a termék létezése mégis már önmagában a flash technológiában rejlő lehetőségek bizonyítéka.

A flashmemória termékek terén piacvezető Samsung hosszú távon a HDD-k teljes felváltásával számol, és már be is mutatott egy laptopok merevlemezes meghajtóinak helyére szánt 32 GB-os flashdrive prototípust. Az igazán piacképes nagyteljesítményű flash-alapú termékek megjelenéséhez ugyanakkor a technológia árának drasztikus csökkenésére van szükség, mint ahogy a 64 GB-os Buslink USB flash drive 5000 dolláros ára is mutatja.

prim.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: