2012-03-08 13:54:10• hírek • Szatmar.ro

Fizetés-csökkentés és száműzetés Gavrilescu büntetése

Nem tagja többé az Olimpia labdarúgócsapata felnőtt keretének Dan Gavrilescu. Ez csak az egyik pontja annak a drasztikus büntetésnek, amit a klub vezetősége a nagyszalontai edzőtáborban összeverekedett két játékos ügyében hozott.

Ennek következtében Gavrilescu fizetését felére csökkentették nyáron lejáró szerződésének végéig. Emellett utolsó figyelmeztetésben részesítették és kitették az első csapat keretéből. Ez azt jelenti, hogy meghatározatlan ideig a juniorokkal kénytelen edzeni. A magaviseletétől függően a szakmai stáb a tavasz folyamán eldöntheti, visszaveszi-e az első csapathoz.

Szintén utolsó figyelmeztetésben részesítették a balhé másik résztvevőjét, Ritli Rault is. A 16 éves középpályást a szezon végéig nem rendelik a felnőttcspatba a juniorok közül - így csapattársa lehet Gavrilescunak.

Amint arról mi is beszámoltunk, a nagyszalontai edzőtáborban, a közös étkezés közben robbant ki kettejük között a vita, minek következtében Gavrilescu annyira megütötte a kamaszt, hogy annak eltörött az orr- és az arccsontja.

Ami a felkészülést illeti, az Olimpia csütörtökön Szamosdobon edzett, pénteken pedig ugyanitt vagy Pusztadarócon a Szamoskrassói Somesullal csap össze, míg vasárnap 13.00-tól a Kálmánd vendége lesz a gárda.

Ugye egyértelmű, hogy melyik játékos a szatmári Dan Gavrilescu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: