2010-06-24 09:56:14• hírek • Szatmar.ro

5 ország leggyorsabb autói

Az Opel DragRacing szervezői ismét bebizonyítják, hogy nem csak az akciótól és a showelemektől dobban meg a szívük. Ezért most egy különleges akcióra szeretnénk felhívni a figyelmet. A tavalyi Chevrolet DragRacing egyik kiemelkedő momentuma volt a Reménysugár Program által támogatott beteg gyerekek részvétele a rendezvényen. Látva akkor a mosolyt a gyerekek arcán eldöntöttük, hogy amennyiben lesz még hasonló rendezvényünk, akkor ismét szeretnénk mosolyt csalni a picik arcára. Ennek tudatában ismét felkerestük  a Hans Lindner Alapítványt, akik ezúttal is mellénk álltak. A közös akciónak köszönhetően pedig idén is több, daganatos betegségben szenvedő gyerek és azok családja látogat ki az Opel DragRacingre, ahol igyekszünk ismét különleges élményeket nyújtani a számukra.


Tavaly egymást túllicitálva jelentkeztek a versenyzők, hogy részt vehessenek a beteg gyerekek élményautóztatásában és ez a lelkesedés idénre sem lankadt, hiszen már most több pilóta is leporolta az anyósülést, hogy a kicsiket maguk mellett tudva tegyenek meg pár kört az Opel West által kialakított drive test pályán.

 A „Reménysugár Program" amúgy 2002 óta segíti a daganatos betegségekben szenvedő gyerekeket és azok családjait, kizárólag önkéntesek és adományok által működve. 
Ezen gyerekeknek az orvosi kezelések, a gyógyszerek és a család támogatása mellett szükségük van pozitív élményekre is. A Hans Lindner Alapítvány ezért az összegyűlt adományokból nyaranta élménytáborokban látja vendégül őket, ahol különböző programokon, játékokon vehetnek részt. Ezek nyomán az Opel DragRacing szervezői remélik, hogy akciójukkal hozzásegíthetik a gyerekeket egy felejthetetlen élményhez, és ha csak rövid időre is, de mosolyt csalhatnak ezen csöppségek arcára a profi pilóták nyújtotta élmény segítségével. Mindezek mellett bábszínház és egész napos programok várják majd a kicsiket július 3-4-én a szatmárnémeti nemzetközi repülőtéren.

A kicsik mellett a szebbik nem képviselőinek is szeretnénk kedveskedni. Hölgyeim, ha már megunták, hogy párjuk a foci VB-t nézi, ráadásul most egy autós rendezvényre is el szeretné vinni Önöket, hát ne keseredjenek el. Hiszen az Opel DragRacing Önökre is gondolt! A hölgyek szórakoztatására ugyanis - én természetesen nemcsak - ismét a szatmári repülőtér betonjára költözik a Quelle Shop a legújabb divat szerinti kínálatával. A Quelle Shop sátorában pedig minden hölgy elfoglalhatja magát addig, amíg párjuk kedvenc pilótájának szorít a pálya szélén. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a hölgyek figyelmébe ajánljuk a Racing Strandon megrendezésre kerülő divatbemutatót, ahol a Trust Models lányai a 2010-es nyár legdivatosabb fürdőruháiban vonulnak végig a speciálisan erre a célra kialakított kifutón. Természetesen reméljük, hogy ezzel a bemutatóval, ha csak pár pillanat erejéig is, de a férfiak figyelmét is el tudjuk terelni a füstölgő kerekekről.

A gyerekek és a hölgyek után pedig ejtsünk pár szót a versenyzőkről is. A mai napig már több mint 50 versenyző jelezte részvételi szándék az Opel DragRacingen, akik mellett természetesen jelen lesznek 5 ország leggyorsabb autói is, akik a Közép Európai Gyorsulási Bajnokság (CEDC) romániai futamán mérik össze lóerőiket.  Itt lesznek még a román nemzeti gyorsulási válogatott és a temesvári Road Runners team pilótái, érkeznek versenyzők Bukarestből és Kovászna megyéből, továbbá nem hiányozhatnak a kolozsvári, brassói, konstancai, buzaui  és természetesen a szatmári gyorsulásért rajongó srácok sem. Figyelem szatmáriak: az Opel DragRacingen egy különleges, ún. Szatmár Kupa is megrendezésre kerül, melyre a nevezés szigorúan Szatmár megyei személyi igazolvánnyal lehetséges. Emellett pedig ráadásként egy Opel Kupát is rendezünk, fő partnerünk, a szatmárnémeti Opel West márkaképviselet jóvoltából. Itt szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az Opel DragRacing gyorsulási versenye mindenki számára nyitott! Várjuk tehát a versenyző kedvű pilóták jelentkezését a satumare@dragracing.ro e-mail címen vagy a 0753-027327-es telefonszámon Alex Culciannál. Mindezekről azonban bővebb információt találhatnak a www.opel.dragracing.ro oldalon.

Mindez azonban nem jöhetne létre partnereink és támogatóink nélkül.  Fő támogatónk a szatmárnémeti Opel West márkaképviselet, a rendezvény hivatalos autója az új Opel Astra. Hivatalos energiaitalunk a Kalaschnikow, motorolajokban és kenőanyagokban Mobil1-et használunk, a Lubexpert forgalmazásában. A verseny biztonságát az OmniAsig garantálja, gumiabroncsok a GerBogtól, szórakozni és kikapcsolódni pedig a nagykárolyi Termálstrandra járunk. Logisztikai partnerünk az A-CAR Romania, kiemelt partnerünk a Carstyling.hu.

A rendezvény szervezője a szatmárnémeti AutoSportKlub és a DragRacing Hungary.

A verseny helyszínét biztosító Nemzetközi Repülőteret a Szatmár Megyei Tanács bocsájtja rendelkezésünkre, ezáltal is népszerűsítve Szatmár megye turisztikai látványosságait és a repülőtér szolgáltatásait a széles közönség körében

Opel Dragracing

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: