2016-02-20 14:49:49• hírek • Szatmár.ro

563 szabad munkahelyre várnak jelentkezőket

A megyei munkaerő-foglalkoztatási ügynökség külföldi munkalehetőségekről is tájékoztat.

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkozási Ügynökség legrissebb adatai szerint a megyében 563 szabad munkahely van.

Ezek közül 22 elfoglalása igényel felsőfokú, 375 középfokú végzettséget, 166 állás betöltéséhez pedig semmiféle végzettségre nincs szükség. Ez alkalommal a legtöbb, összesen 59 munkahelyre bolti pénztárosokat keresnek, de továbbra is rengeteg a szabad munkahely a konfekcióiparban.

Kamionsofőrökből is nagy hiány van: 33 ilyen munkahely vár betöltésre. Nyolc személy sörgyártásban dolgozhatna, szükség van 10 lakatosra, 15 hegesztőre, 9 eladási ügynökre és a sort hosszasan folytathatnánk.

Az ügynökség külföldi munkahelyeket is kínál - összesen 833-at. A legtöbb szabad munkahely Írországban van, 385 (!) légiutaskísérőt alkalmaznának.

Továbbá sok szabad munkahely várja a szatmáriakat Németországban, Nagy-Britanniában, Szlovákiában, Norvégiában, Svédországban, Csehországban és Magyarországon, sőt, egy vegyészmérnököt alkalmaznának Belgiumban, egy hegesztőt Szlovéniában és egy masszőrt Spanyolországban.

További információkért a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti székhelyén, a Ion Ghica utca 6. szám alatt lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: