2013-02-20 10:19:57• hírek • Blikk.hu

500 milliót zenélt össze az LGT

Elképesztő rekordot állított fel az LGT a múlt hét végén: az együttes háromszor is megtöltötte a Papp László Budapest Sportarénát, s ezzel félmilliárd forintos jegybevételt ért el!

Természetesen nem maradt ott a teljes összeg a népszerű együttes tagjainál, ám mindent elárul sikerükről, hogy az 500 milliós bevételnek eddig még csak a közelében sem járt egyik magyar banda vagy előadóművész sem.

- Megkérik az árát - jegyezték meg többen is a pénztáraknál, de így is szinte minden jegy elkelt az LGT múlt heti sportarénabeli koncertjeire. A felső karéjon 8900 forint volt az ülőhely, eggyel alatta 9900, még lejjebb 12 900, a színpad melletti széksorokban pedig 19 900 forintért lehetett helyet foglalni. A sima állóhely 12 900 forintba került, a színpad előtti részre viszont csak az nyert bebocsátást, aki 17 900 forintot fizetett. Ez átlagban 13 500 forint, ez 37 ezerrel felszorozva bruttó 499,5 millió forint.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy legalább egymillió forint befolyt az ajándéktárgyak eladásából, akkor beállt a rekord. Becslésünk szerint az MVM 10 millióval támogatta a bulikat, ez fedezte a technikai számlát, az étel-itallal együttvéve. Legfeljebb 40-40 millióba volt a reklám, illetve a jegyirodák haszna, de a dalszerzői jogvédő iroda és az egy hónapos próbafolyamatnak helyet adó kultúrház is kapott legalább egymilliót.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: