2008-05-21 20:42:54• hírek • Szatmar.ro

4 veszekedés, amely megrémiszti a férfiakat!

A férfiak szeretik a veszekedéseket, de csak akkor, ha azok meccs közben, vagy egy valóságshow keretein belül zajlanak. Ha a kapcsolatról van szó, a dolgok teljesen másképp állnak:

„Túl sokat dolgozol”

Számos esetben a munka lerövidíti azt az időt és a figyelmet, amelyet egyébként rád szánna. Hogy miért? A férfiak többsége állandó nyomás alatt dolgozik, mert ők akarnak lenni azok, akikre mindig számíthatsz, akik mindig tudják, mi történik körülöttük. Ha pedig te azzal fogadod, hogy nem kéne hanyagolnia a munkája miatt, akkor visszavonul. Ezt azért teszi, mert inkább választana a jó és a rossz, mint két egyformán fontos, ám különböző kategóriájú dolog közül.

„Milyen volt az ex- barátnőd?

Mindent tudni akarsz róla: mivel foglakozott, mi vonzotta őt hozzá és legfőképp, hogy miért szakítottak. De ő azt szeretné, hogy oly csendes és diszkrét légy, mint egy CIA ügynök. Ez természetesen csak újabb spekulációkat szül elmédben: biztosan nagyszerű volt, lehet éppenséggel élete szerelme, akit soha sem fog tudni elfelejteni. Ám az igazság lehetséges, hogy egyik verzióhoz sem áll közel.

Ami mindenképp igaz, az az, hogy ő minél kevesebbet árulna el a volt kapcsolatáról. Ha elkezdi dicsérni őt, akkor minden bizonnyal el kezded összehasonlítani magad vele, és kisebbségérzeted lesz. Ha pedig rossz dolgokkal jellemzi, akkor megint egy kétélű késsel találja szemben magát, mivel akkor neked fog megváltozni a véleményed róla, és azon fogsz tűnődni, hogy vajon rólad is így fog vélekedni a szakítást követően? Nem is beszélve arról, hogy az is megfordulhat a kis fejedben, hogy miért volt egy olyan nővel, akit, cseppet sem értékelt.

„Nem működik a kapcsolat!”

A férfiak utálják a sírást, a kiabálást és a repülő tányérokat. Még ha nem is sikerült kihoznotok ebből a kapcsolatból a maximumot, ő semmiképp sem szeretné, ha csúnya véget érne ez az egész. Miért fontos ez számára? Azért mert gondot fordít hírnevére és nem szeretné, ha úgy gondolnál vissza rá, mint rossz emberre, akit nyugodtan elüthet egy autó. Ha egy férfi teheti, akkor minél barátságosabb módot választ a befejezésre.

„Milyen legyen az esküvő?”

Itt azokról a veszekedésekről van szó, amelyek attól a perctől alakulnak ki, hogy felhúzta az ujjadra a gyűrűt. A férfi tudja, hogy te szeretnéd, ha ott lenne minden döntés meghozatalakor és ugyanúgy kivenné a részét a dologból, mint jómagad, de jobb szeret távol maradni az ötletbörze helyszínétől. Ettől függetlenül nem kell zokon venned ezen döntését. Végülis a férfi tudja, hogy ez a te napod, így hát ne háborodj fel, ha nem árulja el neked, hogy jobban kedveli-e a marcipánt, mint a vajkrémet…
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: