2010-12-20 09:32:20• hírek • Blikk

4 milliót ér Nikolas szabadsága

Profi menedzsmentszerződése, indulófélben lévő karrierje, valamint érvényes lemezszerződése volt Takács Nikolasnak (24), az X-Faktor finalistájának, amikor jelentkezett az RTL Klub tehetségkutatójába.

A szlovákiai énekes a G-Mega Music Produkcióval dolgozott, Nikola s azonban azzal, hogy jelentkezett az X-Faktorba, alaposan átvágta az őt felkaroló csapatot, akik milliókat öltek abba, hogy a fiú sikereket érjen el. Merthogy az X-Faktor sztárjainak lemezét előre meghatározott kiadó jelentetheti meg, amely még véletlenül sem az, ahová korábban aláírt a szlovákiai sztár. Persze úgy tűnik, a kereskedelmi csatorna sok pénzt remél Takács Nikolasból, így az énekest kivásárolták a megkötött szerződésből.

Úgy tudjuk, a megállapodást maga Nikolas írta alá, ám mivel ő - bevallása szerint - nem rendelkezik akkora összeggel, hogy rendezze a szerződésszegése után felmerült milliós költségeket, vagy a kereskedelmi csatorna, vagy egy menedzsercég fektetett be Nikolas karrierjébe.

Tény és való, minden valószínűség szerint megér ennyi pénzt Nicolasba fektetni, hiszen szakemberek szerint bőven megtérülhet ennek a többszöröse is, annyira keresett lesz az elkövetkező időkben a tehetséges énekes.

Így üzletileg ugyan pont került a kínos ügy végére, az interneten több emberileg és etikailag megkérdőjelezhető információ található, amelyek korábban Nikolas a cég által üzemeltetett hivatalos honlapján is szerepeltek. Ezek szerint Takács Nikolas 2009. április 9-én kötött szerződést a G-Mega Music Produkcióval, amely hazánk egyik legnagyobb kiadójával, az mTonnal karöltve lemezszerződést is adott az énekesnek. Ezek után készült el első klipje Egy igaz szó címmel, amelyet három nyelven forgattak le. A cég honlapot, logót, profi fotósorozatot, autogramkártyákat finanszírozott a fiatalembernek, amely összességében a videóval közel 4 millió forintos befektetést jelentett.

Mindez azonban megváltozott, amikor márciusban Nikolas közölte a menedzsmenttel, hogy ő inkább visszamenne Szlovákiába, és ott próbálna meg érvényesülni.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Befutott. Most már nagyon értékes alany a lemezkiadóknak Takács Nicolas Fotó: RTL Klub/Bársony Bence
Befutott
. Most már nagyon értékes alany a lemezkiadóknak Takács Nicolas
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: