2014-08-01 09:52:41• hírek • Blikk.hu

4,7 millió forintot kaszál egy hónap alatt a Bytheway

Balról: Patocska Olivér, Feng Ya Ou, Vavra Bence és Szikszai Péter
Balról: Patocska Olivér, Feng Ya Ou, Vavra Bence és Szikszai Péter

Ez igen! A ByTheWay tagjainak van mit a tejbe aprítaniuk: a Blikk információi szerint nettó körülbelül 4,5 millió forint (64 ezer lej szerk.) üti a markukat a haknikból a következő hónapban!

A fiúk még Nótár Mary júliusi, összesen 20 fellépéses hónapjának rekordját is megdöntötték, augusztusra eddig 21 lekötött bulijuk van, ahogyan szeptemberben is alig lesz szabadidejük, eddig 15 helyszín van beírva a naptárukba.

A 2013-as X-Faktor második helyezettje, egyben a verseny legsikeresebb csapata most már rutinosan lép a közönség elé, a szorgalom és a kitartás meghozta eredményét, a hirtelen jött népszerűségük megmaradt, sőt egyre növekszik, aminek jelentős anyagi előnye is van már.  Úgy tudjuk, egy fellépésért 225 ezer forint plusz áfát kell kifizetnie a megrendelőnek, a gázsin persze nem csak ők osztoznak, menedzsmentjüknek is jár belőle.

- Rettentően boldogok vagyunk, hogy ennyire szeretnek az emberek. Nem könnyű helytállni, és a felszínen maradni manapság a poppiacon, tudjuk, hogy minden lehetőséget meg kell ragadni, és keményen dolgozni - mondta el a fiúbanda egyik tagja Patocska Olivér, aki elárulta, élvezik, hogy jól megy a szekér, de még mindig alig hiszik el, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvendenek. Nagy pillanatként élték meg, hogy a nemrégiben megrendezett nagykoncertjükön is tömött sorban álltak az emberek jegyért.

Olvassa tovább a hír folytatását a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: