2018-04-10 08:59:34• hírek • közlemény

450 ezer lejes támogatás a helyi egyesületeknek és civil szervezeteknek

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal 450 ezer lejjel támogatja az idei évben a civil szervezetek és egyesületek tevékenységét Szatmárnémetiben.

Ebből 300 ezer lejt kulturális rendezvények megszervezésére, 100 ezer lejt ifjúsági programokra, 50 ezer lejt pedig sport rendezvényekre irányoztak elő. A szervezetek 29 kulturális, 20 ifjúsági és 8 sportrendezvény megszervezéséhez kértek támogatást. Az 57 darab dokumentáció közül 47 felelt meg az előírásoknak, ezek mind támogatásban részesülnek.
 
„Nagyon örülök annak, hogy a civil szervezetek és egyesületek aktívan részt akarnak venni a város életében. Meggyőződésem, hogy minden pozitívan elbírált projekt színesebbé teszi majd a szatmárnémeti hétköznapokat. Köszönet illeti mindazokat, akik szabad idejükben mindent megtesznek azért, hogy lüktetőbbé és színesebbé tegyék a mindennapjainkat.” – nyilatkozta Kereskényi Gábor polgármester.
 
A projektek listája megtekinthető a Szatmárnémeti Polgármesteri (www.satu-mare.ro) hivatal és G. M. Zamfirescu Kulturális központ honlapjain (casa-zamfirescu.ro).
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: