2015-03-15 11:16:47• hírek • Kocsis Zoltán

444 betöltetlen munkahely van a megyében

Noha pontosan hússzal csökkent a betöltésre váró munkahelyek száma Szatmár megyében az elmúlt két hét alatt, még így is számtalan dolgozni akarót alkalmaznának Szatmárnémetiben, Nagykárolyban, Tasnádon és Avasfelsőfaluban: szám szerint 444-et.

A megszokottakhoz híven a legtöbb munkahely, összesen 375 Szatmárnémetiben várja a munkát keresőket, ebből pedig szinte minden harmadik a textiliparban van. De találhat magának munkahelyet szakács, vízszerelő, lakatos, bolti eladó, postás, mészáros, restaurátor, sofőr, hegesztő, kőműves és még sorolhatnánk. Felsőfokú végzettség húsz esetben szükséges: mérnököket, gyógyszerész, stb. keresnek.

Ami a többi várost illeti, Nagykárolyban keresnek többek között 10-10 bőrművest, lakatost és telefonos eladót, Avasfelsőfaluban 20 textilipari munkást és egy bolti eladót, Tasnádon pedig két hegesztőt, két felszolgálót, egy lakatost és egy rakodómunkást.

Erdődön és Turcon ezúttal sin cs betöltetlen munkahely.

További információkért a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti székhelyén, a Ion Ghica utca 6. szám alatt lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: