2015-10-14 20:44:16• hírek • Szatmár.ro

4286 lej gyűlt a jótékonysági előadáson

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata az idei évadban is megtartotta az immár hagyományosnak mondható jótékonysági előadását, amelynek teljes bevételével ezúttal egy veleszületett hallásproblémával küszködő kisfiú műtéti költségeihez kíván hozzájárulni.

A 2014/15-ös színházi évad legkedveltebb produkciója, a Sorin Militaru által rendezett Az elveszett levél jótékonysági előadására október 9-én került sor a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében.

A segíteni kívánó szatmáriak jóvoltából a társulat a belépőjegyek értékesítésével és a helyszínen elhelyezett urnákba betett adományok összegyűjtésével 4286 lejt tud a Hudák családnak eljuttatni.

A tervezett beavatkozás segítségével a beteg kisgyerek képes lesz hallani és beszélni. A műtéttel esélyhez jut, hogy a hallókra jellemző természetes beszédkészsége kialakuljon, beszédértése pedig a mindennapos kommunikáció megértéséhez szükséges szintre fejlődjön.

A társulat ezúton szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik felajánlásukkal és munkájukkal hozzájárultak a jótékonysági akció sikeréhez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: