2007-09-17 21:25:53• hírek • Szatmar.ro

400 millió letöltés

firefox1A Mozilla 2004 novemberi megjelenése óta eltelt három év alatt elérte a 400 millió letöltést.

A Mozilla bejelentette, hogy a 2004 novemberi megjelenése óta eltelt három év alatt elérte a 400 millió letöltést. 2006 szeptemberében a letöltések száma 255 millió volt és az elmúlt évi 145 millió letöltés 56%-os növekedést mutat.

A Mozilla Firefox növekedése a legnagyobb versenytárssal szemben folyamatos és a Xitimonitor.com felmérése szerint jelenleg Európában 28%-os részesedéssel bír. A Firefox részesedésének növekedése a www.spreadfirefox.com oldalon követhető nyomon, letölteni pedig a getfirefox.com oldalról lehet.

A Mozilla egy nemzetközi közösség, amelynek célja ingyenes, nyílt forrású termékek és technológiák fejlesztése, amely fokozza az emberek internetes élményét. Az elképzeléseit a legnagyobb fegyelem mellett nyílt, csoportos fejlesztési modellben végzi a közösségi finanszírozású Mozilla Alapítvány szárnyai alatt. Mint a leányvállalat egyedüli tulajdonosa, a Mozilla irányítja a termékek fejlesztését és marketingtevékenységet a Mozilla Alapítvány nevében. Ez az egyedülálló szervezeti felépítés teszi lehetővé, hogy a Mozilla pénzügyileg támogassa és versenyképessé tegye a közösségi fejlesztéseket. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: