2007-04-23 16:44:47• hírek • Kis Csilla

3 orgazmust adó szex játékszer

indexHogyan tegyük színesebbé együttléteinket? Ime néhány tipp.

3 olyan szexjátékszert mutatunk be, amit garantáltan nem paplan alatt, a sötét szobában, misszonárius pózban lezajló szeretkezéshez találtak ki. Tegyük színesebbé együttléteinket, csak arra vigyázzunk, nehogy anyósunk, vagy kiskorú sarjaink megtalálják (netán kölcsönvegyék) kis csillogó-villogó szexjátékszereinket.

Játék párban
Ehhez a játékszerhez mindenképpen párok kellenek, a szinglik itt nem rúgnak labdába. Rossz hírünk, hogy az elő éjszakás szexnél még nem érdemes ezeket a dolgokat beveni, inkább a tartósabb párkapcsolatok elmélyítésében lehet szerepük.

Húzd a péniszedre!

A péniszgyűrűk csoportja az, amit már az ókorban is használtak (egyszerűen állati belsőségből kötöttek egy gyűrűt a pénisz köré), de mára tökéletessé fejlesztették a játékos kedvű szexiparos tervezőművészek. A pénisz gyűrűk legbénább változata a drogériákban is kapható óvszerrel kombinált, mindössze egyszer használatos és igen rdága példány. Ennek előnye, hogy gyorsan hozzáférhetünk egy randi előtt, de hátránya, hogy nem igazán adja azt az élményt, amit várunk tőle, és az ára sem pénztárca-barát. A legjobb példányok nem csak a hölgy csiklóját izgatják, hanem tripla vibrációs funkcióval a férfi hímtagját és heréit is gyengéden masszírozzák.

A másik, zoknis szexjátékszerre csak a merészebbek ruházzanak be - viszont nem fognak csalódni. A péniszre felhúzott csinos, halvány rózsaszínű péniszruhácska nagyon vonzó módon felöltözteti a szerszámot, és a hüvelybe helyezve kiválóan stimulálja a hölgy hüvelyének érzékeny pontjait. Nem kell attól tartani, hogy benn ragad, mivel a péniszhez símul, és rátapad, könnyedén kiemelhető vele együtt.

Szinglik hattyúja
Akár ezt a nevet is kaphatná ez a gyönyörűséges, ékszer-száma vehető gyöngyökkel töltött vibrátor. A rotáló gyöngyök, a csiklót is izgató hattyú-csőr, és az egész szerszám ékszer-jellegű kivitele elfeledteti velünk, hogy valójában egy műpéniszt tartunk a kezükben. Izgatóan rózsaszínű és mégsem giccses. Ezt közösen és magunkban is sikerrel próbálgathatjuk, és még a barátnőink előtt sem égünk le vele, sőt akár kedvet kaphantak tőlünk a játszadozáshoz. A vibrátor közepében a gyöngyök körbe-körbe forognak, és ezzel földöntúli gyönyörhöz juttatják használóját. Ha valaki még nem tudott soha eljutnk a hüvelyi orgazmushoz, erre a gyönyörű darabra mindenképpen be kell ruháznia. harmonet

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: