2008-06-05 12:47:50• hírek • Szatmar.ro

3 évig őrízte a holttestet

jpEgy kolozsvári férfi 3 évig őrizte édesanyja holttestét, hogy felvehesse nyugdíját.

Egy kolozsvári férfi 3 évig őrizte édesanyja holttestét, hogy felvehesse nyugdíját. A nyomozók kővé dermedtek, amikor kiderült, hogy egy kolozsvári sötét, poros lakásban, az ágyon egy csontváz fekszik pokróccal betakarva.

Egy 51 éves férfi, Radu Tise eltitkolta a világ elől, hogy 83 éves édesanyja 3 éve halott - írja az Impulzus.ro. A férfi a szomszédos tömbházban lakott, és 3 éven keresztül hűségesen fizette az édesanyja lakásának a közköltségeit. Tette ezt azért, hogy havonta felvehesse az asszony nyugdíját, a mely 1240 lej körül mozgott.

Tisenek csupán egy rokkant nyugdíja volt, ugyanis évekkel ezelőtt le kellett vágni az egyik lábát. Ezért azt gondolta, hogy jól jönne édesanyja nagy nyugdíja, aki Bánfihunyadon volt postafőnök.

A nyugdíjosztás napján ellátogatott édesanyja szomszédaihoz, és ott megvárta a postást, akitől elkérte a 1240 lejes nyugdíjat. Azonban az elmúlt napokban a postás gyanút fogott, és csak úgy volt hajlandó kiadni a nyugdíjat, ha látja az idős asszonyt. Ekkor Tise pánikba esett, elment a rendőrségre és bevallott mindent.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: