2010-09-06 14:23:29• hírek • Szatmár.ro

36 hét iskola

Nemsokára kezdődik az új tanév, az iskolák újra benépesülnek. Ország szerte szeptember 13-án csengetnek be a diákoknak, akikre ezt követően 36 hét tanulás vár - természetesen ezúttal is vakációkkal tarkítva.

A két félév első vakációjának azonban csak az I-IV. osztályosok örülhetnek, számukra szervezik meg november 1-7. között az első vakációt. A nagyobbak a téli ünnepekkor fújhatják ki magukat először: a „karácsonyi vakáció" december 22-én kezdődik és január 4-ig tart. Egy nappal később, január 5-én folytatódik minden iskolás számára az első félév, amely január 28-ig tart.

Ekkor jön a szokásos, félévközi, egyhetes vakáció. A második félév február 7-én kezdődik és a húsvéti ünnepekig tart. A tavaszi vakáció ezúttal sem lesz kéthetes, a diákok nem túl nagy örömére, mivel április 16-tól 25-ig tart. A nem végzős osztályoknak pedig június 17-ig kell iskolába járniuk, hogy aztán 18.-tól megkezdődhessen a háromhónapos nyári vakáció.

Az érettségizők számára azonban május 27-ig tart a tanítás, míg a tesztet író nyolcadikosoknak június 10-ig tart a 2010/2011-es tanév.


Egy hét múlva kezdődik az iskola
Egy hét múlva kezdődik az iskola


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: