2020-08-12 08:07:09• hírek • Blikk.hu

36 éve nem volt erre példa: a Linda után ismét sorozatban szerepel Bodrogi Gyula

Karrierje során újra sorozatban játszik Bodrogi Gyula (86). A népszerű színművész a TV2 új, teljesen magyar fejlesztésű szériájában, a Doktor Balatonban kapott szerepet, mellette többek között Hirtling István és Voith Ági is feltűnik majd. Bodrogi nosztalgiával a hangjában idézte fel a Blikknek, mikor játszott legutóbb tévésorozatban. A színész legutóbb az 1984-től vetített Linda című, nagy sikerű szériában alakított főszerepet.

– Ezt megelőzően körülbelül negyven évvel ezelőtt, a Lindában volt komolyabb sorozatbeli szerepem. Ez persze, nem azt jelenti, hogy nem áll hozzám közel a műfaj. Miután megkerestek és egy kis jelenetbe bepillanthattam, rögtön tudtam, hogy élni szeretnék a lehetőséggel. A sorozatban való szereplés és a szinkronizálás nélkülözhetetlen egy színész pályafutásából – mesélte Bodrogi Gyula, akinek feltűnése sokak számára teheti vonzóvá a TV2 új, Mészáros András főszereplésével készülő sorozatát.


– A Doktor Balaton nagyszerű színészekkel kezdte meg a forgatást – fogalmazott a TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: