2019-09-21 08:53:53• hírek • Szatmár.ro

349 állás vár betöltésre Szatmár megyében

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség ismét közzétette a megyében megpályázható szabad állások listáját. Összesen 349 betöltetlen állásra várják a jelentkezőket.

A szeptember 23-i adatok szerint összesen mintegy 349 szabad munkahelyet jegyez jelenleg az ügynökség. Ebből 11-hez szükséges felsőfokú végzettség, 197-hez középfokú is elég, további 141 helyre pedig nem kérnek semmilyen oklevelet sem. Egyebek mellett 15 biztonsági őrt, 6 takarítónőt, 14 varrodai alkalmazottat, 14 csomagolót, 10 árú-rakodót, 55 inast keresnek a vállalatok.


Noha ezen területeken van a legtöbb szabad állás, alig akad olyan munkaterület, ahova nem keresnének embereket. Szükség lenne például ügyfélszolgálati munkatársakra, cukrászokra, pékekre, pultosokra, autószerelőkre és kőművesekre is.


Annak, aki szeretné az álláskeresésben igénybe venni az ügynökség által nyújtott segítséget, érdemes felkeresnie a megyében található székhelyek valamelyikét, vagy be lehet lépni az AJOFM weboldalára is, ahol rendszeresen frissítik a szabad munkahelyek listáját. Ugyanezen az oldalon a Szatmár megyei állások mellett az uniós adatbázishoz is hozzá lehet férni, így akár a külföldi munkalehetőségekről is tájékozódni lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: