2012-12-09 12:01:53• hírek • Szatmar.ro

Gondot okoz a havazás

Az ország több megyéjében is komoly gondot okoz a havazás és a hótorlaszok. Szatmár megyében a lehullott csapadékmennyiség egyelőre nem veszélyezteti a szavazóházakhoz való eljutást.

A lakossági bejelentések és az önkormányzatoktól kapott információk alapján az Avas és a Codru zónájában indultak be leghamarabb és a legnagyobb intenzitással a hóeltakarító gépek megyénkben, a magyarok és svábok lakta vidékeken egyelőre csak lassan folyik a hóeltakarítás.

Több magyarlakta település önkormányzata is sürgette a munkálatok intenzívebb felvételét, kiemelve, hogy a rossz útviszonyok negatív kihatással lehetnek a magyarok és svábok lakta vidékeken tapasztalható a választási részvételre is.


14.15 - A havazás és hótorlaszok már Szatmár megyében is gondot okoznak az utakon. Lakossági értesítések szerint Nagykároly környékén az országutakon és a megyei utakon sem takarítják az utakat, nem járnak a hókotrók. Ez sokban megnehezíti a közlekedést, így többen is nehézkesen tudják megközelíteni a szavazóházakat, így a jelenlét továbbra is jóval az országos átlag alatt marad.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: