2019-06-03 13:25:43• hírek • Közlemény

31 konfirmandus a Németiben

Képek: Németi Református Egyházközség honlapja
Képek: Németi Református Egyházközség honlapja

Tíz lány és huszonegy fiú tett bizonyságot hitéről és a Krisztus tudományában való jártasságáról Szatmárnémeti-Németi Református Egyházközségben.

A 10 órakor kezdődő konfirmációs istentiszteleten Sipos Miklós lelkipásztor a Királyok első könyve 10. részének 9. verse alapján hirdetett Igét: “Legyen az Úr a te Istened áldott, aki kedvelt téged …” Hit az, amikor nekem van élő Istenem, amikor tapasztalatom az, hogy velem az Isten. Nem az kérdés, hogy velünk van-e az Isten, a kérdés az, hogy mi az Istennel vagyunk-e?

 

Ami életünknek Istennel nem csak múltja és jelene van, hanem boldog jövendője. – biztatott az igehirdető, majd személyesen a konfirmandusoknak elmondta: „Adja az Isten, hogy minél többször tudjatok rácsodálkozni Istennek titeket oltalmazó, megtartó, védelmező szeretetére. A töredékét próbáltam átadni annak, amit nektek tudnotok kell, amit nektek tudnotok kell ahhoz, hogy boldogok legyetek.

 

Az Úr Isten ad egy lehetőséget, tudakozódhadtok és kereshetitek az igazságot. Nyissátok, olvassátok a Szentírást! Isten megtalált benneteket, csak engedjétek, hogy vezessen életetek minden egyes napján.”

 

Az igehirdetést követően 31 konfirmandus bátran válaszolt a lelkipásztor által feltett kérdésekre. Ezt követően kettesével áldást kaptak, majd aláírásukkal pecsételték meg a bizonyságot. A képeket a Németi Református Egyházközség honlapjáról vettük át.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: