2014-03-22 21:18:52• hírek • Kocsis Zoltán

3145-en iratkoztak be, még 673 üres hely van

Szatmár megyei tanfelügyelőség valamint az érintett oktatási intézmények pénteken saját honlapjaikon közzétették az előkészítő osztályokba sikeresen beiratott gyerekek neveit, számát valamint az üres helyek számát. Ezekre a beiratkozás második szakaszában lehet beiratni a gyerekeket.

A tanfelügyelőség által közzétett adatok szerint Szatmár megyében az első beiratkozási szakaszban az oktatási intézmények 3171 beiratkozási kérvényt bíráltak el és 3145 gyerek beiratkozását fogadták el. Ezek szerint a jóváhagyott kérvények aránya 99,2%. A huszonhat elutasított gyerek valamint mindazok, akik kimaradtak az első körből, az április 4-ig tartó második körben iratkozhatnak be.

Szatmár megye tanintézményeiben még 673 előkészítős gyerek számára van hely. Ezek közül 268 a hagyományos magyar tagozatokon, 3 a speciális képzést igénylő magyar tagozatokon, 370 a hagyományos román tagozatokon, 23 a lépésről lépésre (step by step) rendszerű román tagozatokon, 3 a speciális képzést igénylő román tagozatokon és 6 a hagyományos német tagozatokon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: