2008-11-18 18:30:08• hírek • Szatmár.ro

30 %-os kedvezmény a megnyitón

Egy tágasabb, komfortosabb, modern dizájnokkal kialakított üzlethelyiségbe költözik a Musikhaus Attila hangszerkereskedés, ahol az eddiginél is szélesebb termékkínálattal és nagyobb raktárkészlettel várja a vásárlóit.

A Musikhaus Attila hangszerkereskedés közel két éve működik a Corvinirol 20 szám alatti üzlethelyiségben. A minőségi termékek iránti kereslet az elmúlt évek során nagymértékben megnövekedett, és azért, hogy az ügyfelek színvonalas kiszolgálását továbbra is megőrizhessék, szükségszerűvé vált egy tágasabb üzlethelyiség.

A Musikhaus Attila hangszerbolt december 2-tól az Avram Iancu 58 szám alatt, az Andrei Muresan utca sarkán várja vásárlóit. Az új bolt megnyitójának napján 30 %-os árkedvezménnyel szerezhetőek be a hangszerkereskedésben található termékek. Ez az alkalom lehetőséget nyújt különleges mikulási, vagy karácsonyi ajándékok vásárlására is, hiszen mi más lehetne szebb ajándék gyerekeink, családtagjaink, barátaink számára annál, hogy művészetet adunk a kezükbe. A december 2-i megnyitón már kaphatóak lesznek gyerekhangszerek is, akár gitár, szintetizátor vagy junior dobfelszerelés kedvezményes megvásárlására is lehetőség nyílik. A gyerekek szórakoztatásáról az ünnepélyes megnyitón az ajándékokat osztogató Télapó is gondoskodik majd, illetve egy profi zenészek által vezényelt hangszerbemutatóval is készülnek a szervezők.

A Musikhaus Attila hangszerkereskedés december 2-án, 11 órától új székhelyén várja régi, és leendő ügyfeleit.

Musikhaus Attila hangszerkereskedés

Musikhaus Attila hangszerkereskedés

Musikhaus Attila hangszerkereskedés

Musikhaus Attila hangszerkereskedés

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: