2013-03-11 10:07:55• hírek • Blikk.hu

30 milliót költött a fiára Komár

„Nagykorú fiam kötelesrész iránti igényét éle­tében teljes egészében kielégítettem, így kötelesrész iránti igénye a hagyatékommal szemben nem lehet. Ez az én végrendeletem. Kérem a hátramaradottakat, tartsák tiszteletben" - derült ki Komár László testamentumából, amelyet a televí­zióban olvastak fel.

Az októberben rákban elhunyt táncdalénekes így, a nyilvánosság erejével akarta elejét venni, hogy volt felesége - nyolcéves kislányának törvényes képviselője - és Ausztráliában élő fia megtámadja a végrendeletét, illetve özvegyét, Krisztinát, akit teljes jogú örökösének nevezett meg.

Természetesen, nem a rock and roll-sztár ingó vagyona a tét, hanem dalszerzői és előadói jogdíja, amelyet örökösének, illetve örököseinek is utal majd a szerzői jogvédő iroda.

- Presserrel és Bródyval nem rúgok labdába, de már volt olyan év, hogy összejött négymillió, amin magam is csodálkoztam - tréfálkozott Komár 2011 tavaszán.

- Elértem, amit szerettem volna, a gyerek nem ment rá a válásra - írta Táncoló fekete lakkcipők című, 2005-ben megjelent életrajzi könyvében a második házasságából született Komár Balázsról (31), aki 6 éves volt, amikor elhagyta őket. Komár külön fejezetben magyarázta el, hogy szigorú apa volt. Próbált tenni azért, hogy Balázs ne kallódjon el, ezért is forszírozta, hogy külföldön álljon a lábára.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: