2013-07-31 08:28:26• hírek • Blikk.hu

Megasztáros énekel Kozsó tátogó kedvese helyett

A Szomorú szamuráj új klipjében Kozsó a kedvesével, Keirával szerepel együtt
A Szomorú szamuráj új klipjében Kozsó a kedvesével, Keirával szerepel együtt

„Imádlak, szomorú szamuráj, csak harcolj értem!" - így kezdődik az Ámokfutók talán legnagyobb slágerének refrénje. Kozsó annak idején hatalmas sikereket aratott a dallal.

A szám legismertebb taktusát 2009-ben Kovács Tímea énekelte fel újra, a Megasztárral ismertté vált fiatal lány akkoriban sokszor járt Kozsóval haknikra. Aztán valami egyik pillanatról a másikra megváltozott, Kozsó többet nem hívta Timit a fellépésekre. Keira, a szerelme vette át a helyét.

- Szinte minden előzmény nélkül ejtette Timit, egyszer csak Keira kezdte el énekelni a dalokat, pontosabban tátogta, ahogy most is teszi - magyarázta az Ámokfutókat jól ismerő bennfentes.

És hogy ez a történet miért lett aktuális? A napokban került fel a sikernóta legújabb verziója egy klipbe összevágva a legismertebb közösségi oldalra. Egyetlen dolog azonban maradt: bár a felvételeken úgy tűnik, Keira énekel, valójában még mindig Kovács Timi hangján szólal meg a refrén. Információink szerint erről újfent nem szólt semmit Kozsó énekesnőjének, éppen úgy, mint akkor, amikor egyszer csak nem hívta már, de a hangját továbbra is felhasználta.

- Érdekesnek tartom, hogy még mindig nem Keira énekli a dalokat a koncerteken. Legalábbis furcsa az egész, hiszen Timivel már nagyjából tíz éve nem dolgozik együtt - tette hozzá az ismerős.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: