2014-02-03 09:49:19• hírek • Blikk.hu

30 millió forintos végrehajtás Kozso ellen

Több mint 30 millió forintos (434 ezer lej) tartozást halmozott fel Kozso, ami miatt árverezik ingóságait és édesanyjával közös cégében lévő üzletrészét!

Információk szerint Kocsor Zsolt adós ellen az Argenta Credit Zrt. kért végrehajtást kölcsöntartozás miatt, egészen pontosan 30 490 028 forint és annak járulékai iránt.

Emellett, úgy tudjuk, a szomorú szamurájra mások is kértek végrehajtást: az V. kerületi önkormányzat parkolási díj és pótdíjhátralék gyanánt 13 520 forintot, a Csengery u. 71. társasház - ahol közös költséggel tartozik - 1 460 575 forintot (21 ezer lej), a Társasház Közösség pedig 131 230 forintot követel tőle.

A Zene-Doboz Kft. minden bizonnyal a fenti ügyek miatt került a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara árverési oldalára, ugyanis Kozso ebben cégtársként szerepel. Mivel az adós, vagyis az énekes a cég 50%-os birtokosa, ezért tulajdonrésze a hátralékai miatt február 9-ig megvásárolható. Ennek kikiáltási ára 1,5 millió forint.

Az árverésről és az ingóságok megtekintésének címéről egy hirdetményt függesztett ki annak a Csengery utcai háztömbnek a közös képviselője, ahol Kozsónak korábban ingatlanja volt, amit később azonban átíratott édesapja nevére. Így akár a volt szomszédai is licitálhatnak a tincses előadó holmijaira.

- A közös képviselő a faliújságunkon tette közzé Kozso tetemes tartozását, azt, hogy kik kértek rá végrehajtást. Minden információ szerepelt rajta, az ügyiratszámoktól elkezdve a végrehajtást kérőkig. Mi is csak lestünk, hogy milyen sok pénzzel tartozik! Mutogatja magát a tévében, hogy milyen nagy lábon él, közben meg egy családi ház árával tartozik! Nagyon remélem, hogy be tudják hajtani valahogy azokat a pénzeket, amelyekkel a társasháznak tartozik, ugyanis amíg nem fizet, addig mi isszuk annak a levét! - mondta az egyik, neve elhallgatását kérő lakó.

Olvassa tovább a Blikk.hu portálon!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: