2014-10-03 08:07:55• hírek • Blikk.hu

Elege lett Sorelnek, otthagyta a Jóban Rosszbant

Felmondott a TV2-n futó Jóban Rosszban című sorozatnál Kembe Sorel.

A népszerű szappanopera Kálem dokija állítólag azért nyújtotta be a felmondását, mert több mint negyedéve nem forgatott, és ezért nem kapott fizetést. Egy olvasó-riporterünk véletlenül meghallotta a színészt, amint a barátjának ecseteli a távozása történetét.

- A Győri úton voltunk vacsorázni egy étteremben a barátommal, amikor a mellettünk lévő asztalhoz leült egy szakállas, tetovált fiatalember Sorellel. Jó barátja lehetett, mert borozgattak, és a nemrég született gyermekéről, valamint a munkájáról is bizalmasan beszélt - mondta a Blikknek Ildikó.

- Nem akartam kihallgatni őket, de volt egy mondata Sorelnak, ami megütötte a fülemet. Azt mondta a barátjának, hogy felmondott a sorozatban. Amikor a barátja megkérdezte, hogy miért döntött így, azt felelte, mert nem tehetett mást. Elmesélte, hogy négy hónapja nem forgatott semmit, ő pedig családfenntartóként nem engedheti meg magának, hogy hónapokig egy fillért sem visz haza. Nagyon megsajnáltuk a párommal, mert kedveljük őt, s tudjuk, hogy nemrég született meg a kislánya, akit el kell tartania. Szerencsére azonban nem tűnt elkeseredettnek.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n. Kattintson ide kérem és hoppsza ott találja magát!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: