2019-07-28 08:06:44• hírek • Nagy Tímea

300 méteren keresztül tolta maga előtt az autót Szatmár közelében a temesvári gyors

Szombat hajnalban történt a baleset. Egy személyautót a temesvári gyors több száz méteren keresztül tolt maga előtt. A jármű totálkárosra tört.

A szatmári tűzoltókat riasztották szombat hajnalban, háromnegyed kettőkor, hogy segítsenek a mentésben és az akadály elhárításban. Szatmárudvari és Gombáspuszta között állt meg a Nagybányáról Temesvárra tartó gyors.

 

 

A sors kegyeltjeinek tudhatják magukat az autó utasai, hiszen ép bőrrel szabadultak ki a síneken rekedt kocsiból, még mielőtt halálos baleset áldozataivá váltak volna. A vonat ripityára törte a Mercedest.

 

 

A tűzoltóságnak nem volt könnyű dolga, hiszen az ütközést követően több száz méterre került a roncs az úttól, így a megközelítés sem ment zökkenőmentesen, csak gyalogosan tudtak helyszínre sietni. A kerekek és a sínek közé szorult darabokat, valamint a gépkocsi maradványait egy csörlő segítségével húzták ki és távolították el az útból.

 

 

A balesetet az autó és a vonat utasai ép bőrrel úszták meg - tudatta a Szatmár Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

 

A tűzoltóság mentési akciójának videóját ide kattintva, a Facebook-on, a Szatmár.ro Exkluzív csoportjában is megtekintheti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: