2019-09-11 12:00:38• hírek • közlemény

300 kisgyerek jár idén a városi bölcsődékbe

Ebben a tanévben 300 bölcsődés kisgyerek élvezi a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal alárendeltségében működő Szociális Igazgatóság által működtetett 7 bölcsőde nevelési és felügyeleti szolgáltatásait.

A kezdeti nehézségek feloldásáért, az idén először szerveztek “Nyílt napot” is, amely során a szülők bekisérhették a gyerekeiket a bölcsődébe, beszélhettek az oktatókkal, a személyzettel és megnézhették milyen körülmények között fogják tölteni a gyerekeik a hétköznapokat.  
 

‘’Mandátumom kezdete óta igyekeztünk elkülöníteni pénzt a bölcsődék korszerűsítésére és a befogadóképesség növelésére. Bízom benne, hogy az idén minden adott lesz a gyerekek fejlődéséhez és a felhőtlen szórakozásához. A hivatal alárendeltségében működő bölcsődék megfelelnek a legmagasabb normáknak, a bútorzat és berendezés színes és gyerekbarát. A személyzet szakképesített és kedves, független attól, hogy tanító, nővér, szakács vagy éppen dada, mindenki a legnagyobb gondviseléssel végzi munkáját.’’ – mondta Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere
 

Az előző évekhez hasonlóan, a tanév kezdete előtt a bölcsőde tereit fertőtlenítették, rovartalanították. “Minden egyes lépés fontos egy kisgyerek életében, de talán itt a legfontosabb, hogy a személyes higiéniai és étkezési szokásokat kialakítsuk, ez ad majd alapot az óvodában a tanuláshoz. A bölcsődében a gyerekek folytonos orvosi felügyelet alatt is vannak, az orvosok betegség esetén rögtön segítséget nyújtanak. A szülőknek garantáljuk, hogy a bölcsődékben minden adott ahhoz, hogy gyerekük fizikailag és szellemileg is harmonikusan fejlődjön.” - hangsúlyozta ki Kincses Daniela, a Bölcsőde Központ vezetője.
 

Amennyiben üresednek helyek a tanév során, a kérelmek benyújtási sorrendje szerint értesítik a szülőket az üresedésekről.

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: