2006-02-03 00:17:47• hírek • Szatmar.ro

2 GB-os Samsung zenelejátszók

2 GB-ra növelte YP-T8Q és YP-U1Q flashmemóriás zenelejátszóinak kapacitását

A Samsung 2 GB-ra növelte YP-T8Q és YP-U1Q flashmemóriás hordozható zenelejátszóinak kapacitását, illetve forgalomba is hozta a készülékeket Európában.

Az YP-T8Q 1,8"-es színes kijelzővel rendelkezik a fotók és az MPEG-4 videók megjelenítésére. A lejátszón plusz funkcióként öt darab játék is található, amelyek többek között oly módon is vezérelhetők, hogy a játékos a kezében rázogatja a készüléket. Az YP-T8Q külső megjelenésében leginkább egy mobiltelefonra hasonlít, ami megerősíti azt az összképet, amely egy a telefonos alkalmazástól megfosztott multimédiás mobilt juttathat eszünkbe. A készülék egy feltöltéssel 20 órányi zenehallgatást támogat, ezen kívül pedig FM rádióval is el van látva, valamint képes egyszerű USB flash tárolóeszközként is funkcionálni.

A kisebb YP-U1Q már egy hagyományos külsejű, egyfunkciós zenelejátszó, amely 13-15 órás folyamatos lejátszást tesz lehetővé a négysoros LCD-vel felszerelt készülék képes különböző operációs rendszerekből is bemásolni a zeneszámokat, és társához hasonlóan mp3, WMA, WMA DRM, WAV és Ogg fájlokat tud lejátszani. A 2 GB-os YP-T8Q 280, a szintén 2 GB-os új YP-U1Q pedig 180 euró körüli összegért lesz kapható.

prim.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: