2014-05-21 10:02:30• hírek • Blikk.hu

Végrehajtás indult Tolvai Reni ellen

Meglepő információ birtokába jutott a Blikk: miközben arról szóltak a hírek, hogy Tolvai Renáta sikeres promóciós turnén volt néhány hete Miamiban és New Yorkban, addig az énekesnő vállalkozását megtaláltuk a NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) listáján, mégpedig a végrehajtással érintettek között.

Tolvai Renáta karrierje a 2010-es Megasztár megnyerése óta töretlenül ível felfelé. Az egyéni vállalkozók nyilvántartása szerint 2011. július közepén váltotta ki a vállalkozói engedélyt, amiben zenei előadó művészeti tevékenységet jelölt meg főtevékenységként.

Igaz, a nyilvántartás szerint tavaly április közepe óta szünetelteti a vállalkozását, ami azt sejteti, hogy vagy nem szentel kellő figyelmet rá, vagy már új cége van, erről pedig egyszerűen megfeledkezett. Kérdés, mekkora összegű elmaradást halmozott fel Reni, és miért.

- Sajnos az adminisztrációban nagyon rossz vagyok, és a sok munka mellett nem figyeltem erre kellően oda - mondta a Blikk megkeresésére Tolvai Renáta, aki kérésünkre azt is elárulta, pontosan mi a helyzet a vállalkozásával, és mekkora a baj.

- Ez a vállalkozás már hónapok óta passzív. Kis összegű hátralékom van, amit részletekben elkezdtem már fizetni. Nagyon sajnálom ezt az egészet, de természetesen befizetem - tette hozzá Renáta, akinek aligha okozhat gondot a részletfizetés, hiszen tele van az idei naptára fellépésekkel.

Reni a tervek szerint még ebben a hónapban újra elutazik ismételten két hétre az Egyesült Államokba, ám ezúttal nem áll majd színpadra, ugyanis egy amerikai producer meghívásának eleget téve dalokat készítenek majd stúdióban.

Még több bulvár hír a Blikk.hu-n olvasható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: