2014-12-17 09:16:45• hírek • Blikk.hu

2,7 millió forintos végrehajtás Gubík Ági ellen

Nyolc éven át vártam, és mostanra elfogyott a türelmem - kezdte Nagy József.


József korábban vállalkozóként újította fel a színésznő Gubík Ági és volt férje, Telihay Péter színházi rendező Telkiben lévő házát.

- Együtt vették azt a parasztházat, és teljes felújítást kértek, amelyet 2006-ban meg is kezdtünk, de befejezni nem tudtuk, csak úgy a kétharmadát, mert egyre több munkabérrel tartoztak. Megállapodtunk, hogy pénzt gyűjtenek, és 2007 végéig részletekben mindent rendeznek, csak tegyük lakhatóvá a házukat, amit meg is csináltunk, de a kifizetetlen órabérek tovább gyűltek. Ekkor már több mint másfél millióval tartoztak. Nagy József ezt követően még két évet várt, hátha megkapja a pénzét, de hiá­ba. A követelés mostanra kamatokkal együtt több mint 2,7 millió forintra duzzadt.

Ugyan telefonon még ígérgette a házaspár, hogy rendezik az adósságukat, ám 2010-ben a ma már rokkantnyugdíjas vállalkozó jogi útra terelte az ügyet. Gubíkék nem fellebbeztek, ám bonyolította a helyzetet, hogy  időközben elváltak. Nagy József ezért külön megállapodást akart kötni Gubík Ágival és exével - akit a Blikknek sem sikerült elérnie.

- Ági hajlott rá, többször is felhívott, az ügyvédje is keresett, de semmi sem történt - folytatta Nagy. - Péter pedig eltűnt. Semmire sem reagált. Ezek után a bíróság kijelölt egy végrehajtót, és a türelemjáték folytatódott. Kifogást is emeltem a végrehajtó ellen, és nemrég kaptam egy levelet, hogy az Ágin nem lehet pénzt behajtani, mert nincsen semmije.

Ha kíváncsi a folytatásra, kérem kattintson ide és a Blikk.hu-n elolvashatja!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: