2018-02-21 08:00:04• hírek • Közlemény

25-én lesz a Pintér Béla koncert Szatmárnémeti-Szigetlankán

Az előadó betegsége miatt múlt vasárnap nem tudta vállalni a fellépést, de ha Isten is akarja és élünk (Deo volente), hamarosan együtt dicsértetjük Istent a SZIKE-istentiszteleten, a Deák téri református templomban.

A magyar keresztyén könnyűzene legismertebb alakja, Pintér Béla érkezik Szatmárnémetibe a szigetlankai református templomba, hogy együtt énekeljen mindazokkal, akik ily módon, az előadó dalaival is szeretik dicsérni az Istent.


Pintér Béla már több ízben koncertezett megyénkben, itt volt a lassan 7 éves Harangszó Rádió 1 éves születésnapján is.  Dalai, melyek Istenre mutatnak és róla, hozzá szólnak, népszerűek a keresztyén gyerekek és ifjak körében, de több éneke a felnőttek szívét is megragadta.


Különösen legújabb dalai rendkívül mély üzenettel bírnak, és fontos kérdésekre adnak választ: Ki vagyok én igazán, Csak Te, Hazamegy a vándor, Lelkem vágyik utánad. Több gyülekezet halhatta már, akár a gyerekek vagy ifjak tolmácsolásában a Szeretet nem fogy el sosem, a Homokba írva, vagy éppen a Hús-vér templom, Jézus te vagy minden álmom című dalát, de karácsonykor a Gyere el a jászolhoz, vagy éppen a Csoda vár is az ő tollából szól.


A szigetlankai gyülekezet az utóbbi időszakban, a délelőtti igehirdetések rendjén egy kérdésre keres választ: Ki vagyok én? Az identitás kérdése fontos, éppen ezért ez az alkalom is Istentől kéri el erre a feleletet. Mindenkit szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: