2008-03-03 10:49:18• hírek • Szatmar.ro

25 nappal a 25 éves Ghymes születésnapi koncertje előtt

 A március 14-én kezdődő hagyományos Debreceni Tavaszi Fesztivál keretében kerül sor a fennállásának negyedszázados évfordulóját ünneplő Ghymes ünnepi koncertjére.

Március 28-án este 7 órakor a felvidéki magyarokból alakult Együttes a legszebb és legkedveltebb dalait szedi össze egy csokorba. A népszerű zenészek „csapata” február 1-én mindenki számára elérhető szavazást indított el honlapján, egyedi lehetőséget biztosítva rajongóinak, hogy ezúttal ők válogathassák össze a Ghymes repertoárjából az ünnepi koncert dalait.

A koncertre érvényes belépőjegyek értékesítése a Ticket Express országos hálózatán belül folyik. Az eseményt szervező Management Partners Kft. a jegyárak kialakításánál arra törekedett, hogy a belépők igazán „pénztárcabarátok” legyenek, és azok is lettek, ennek köszönhetően a Főnix Csarnokba látogatók 90 százaléka 2900 és 4900 forint közötti jegyek birtokában élvezheti majd a muzsikát. A belépők az ország egész területén megvásárolhatóak, de kényelmesen otthonról is beszerezhetőek, amelynek módjáról  bővebb felvilágosítást a www.eventim.hu oldalon és a 06-30-30-30-999-es számon kaphatnak az érdeklődők. Az Észak-Magyarország, a Kelet-Magyarország és a Hajdú-Bihari Napló napilapok előfizetői a koncert napjáig, március 28-án délig 10 százalékos kedvezménnyel juthatnak belépőhöz, ha azokat az Inform Média székházában (4024 Debrecen, Dósa Nádor tér 10.) vásárolják meg.

A koncertre látogatókat – a születésnapi ünnepnek megfelelően - káprázatos fény- és hangtechnikai megoldások fogadják majd, ezen túl a színpad mellett elhelyezésre kerülő óriáskivetítők is hozzájárulnak majd ahhoz, hogy mindenki ne csak jól hallja, hanem „testközelből” élvezhesse a Ghymes nótáit.

Az országszerte és a határokon túl is nagy népszerűségnek örvendő együttes már több sikeres koncertet adott Debrecen városában, de ez az első alkalom, hogy a Főnix Csarnok színpadára lépnek. A Helikon Kiadó közreműködésével négy szerencsés jegyvásárló egy-egy 50.000 Ft értékű könyvutalvánnyal térhet haza a koncertről.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: