2008-06-19 10:47:26• hírek • Szatmar.ro

2,5 millió euróba került Románia legdrágább portálja

A román Kormány tavaly mutatta be a business-entrepreneur.ro című internetes oldalát, amely a napokban a román lapok figyelmének középpontjába került. Nem a különleges tartalma hívta fel a sajtó figyelmét, hanem az a tény, hogy ez a legdrágább romániai internetes oldal.

A Capital című gazdasági lap értesülései szerint 2.5 millió euróba került a projekt, és további egymillió eurót készül fordítani a Kormány ugyanerre az oldalra.

A Phare támogatásból megvalósuló business-entrepreneur.ro célja, hogy információkkal szolgáljon kis- és középvállalkozások számára. Négy külföldi informatikai cég összesen 46 szakembere dolgozott 13 hónapon keresztül a felületen, azonban a hatásfok meglehetősen alacsony, ugyanis alig több mint hetven egyedi látogatója van naponta. Ezért döntöttek úgy, hogy szükségessé vált a felfrissítése, ami újabb egymillió euróba kerülhet. A Capital azt is szóvá teszi, hogy Romániában számos cég foglalkozik honlaptervezéssel, és projektjeik értéke általában nem haladja meg az ötezer eurót, a Kormány mégis külföldi cégekhez fordult. - Ugyanezt a struktúrát legtöbb százezer euróból meg tudtuk volna valósítani - nyilatkozta egy helyi cég képviselője.

 

(Forrás: Impulzus.ro)

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: