2008-05-26 16:22:19• hírek • Czinzel László

24 órás kampánymaratonon vesz részt Csehi Árpád Szabolcs

Amire az RMDSZ megyei tanácselnök-jelöltje vállalkozott, megyénkben ilyet még senki nem csinált!

24 órás kampánymaratont vállalt Csehi Árpád Szabolcs, az RMDSZ megyei tanácselnökjelöltje. A kedd reggel 9 órakor kezdődő és szerda reggel 9 óráig tartó akcióban Csehi szoros programot betartva járja be a megye településeit.

Amint az elmúlt hetekben is tapasztalható volt, az RMDSZ vállalta: a 2008-as helyhatósági kampányban igyekszik minél több szatmárihoz eljutni. Ezt sok más párttól és a választásokon induló jelölttől eltérően elsősorban személyes kapcsolatokra építi a Szövetség. Ezeknek a személyes találkozóknak a célja egyszerű: közérthetően bemutatni az RMDSZ programját, konkrét terveit a következő négy évre, az embereknek lehetőséget adni a jelöltekkel való megismerkedésre.

Az elmúlt néhány hétben a Szövetség megyei tanácselnökjelöltje, polgármesterjelöltjei, helyi, illetve megyei tanácsosjelöltjei több tízezer Szatmár megyei lakossal találkoztak. Ezeknek a találkozóknak az üzenete az, hogy az RMDSZ csapata a szatmáriak mellett, a Szatmáriakkal EGYÜTT akarja megyénk jövőjét építeni.

Csehi Árpád Szabolcs, az RMDSZ Szatmár megyei tanácselnökjelöltje ebből a folyamatból aktívan kivette részét, volt olyan nap, amikor tíznél is több településen találkozott a lakosokkal, kikérte véleményüket a következő négy évre vonatkozó feladatokról, tervekről.

Most azonban Szatmár megyében egyedülálló akcióra vállalkozott: a nap 24 órájában folyamatosan kampányolni fog! Az akcióval kapcsolatban Csehi a következőket nyilatkozta.

„Egy sepsiszentgyörgyi kezdeményezés ihlette a Szatmár megyei 24 órás kampányakció ötletét. Ennek az akciónak szimbolikus jelentése van: az RMDSZ csapata és minden tisztségviselője a következő időszakban is teljes mellbevetéssel a Szatmár megyei lakosok mellett áll, időt, energiát és fáradságot nem kímélve akarnak dolgozni a megye fejlődéséért. Azért, hogy minden Szatmár megyei lakos érezze: a Szövetség képviselői értük vállalják a tisztséget!" - magyarázta Csehi, aki folyamatosan járja a megyét, a problémák és a lakosok igényeinek feltérképezése végett, amióta 2007-ben az RMDSZ Szatmár megyei elnökévé választották.

Hozzátette: „Úgy terveztük, hogy a maratoni megyejárás során a megye minden sarkába eljutunk. A 24 órás program tervezésekor tapasztaltuk csak, hogy ez rendkívül kemény feladat, és hogy mekkora is ez a sokszor kicsinek mondott megyénk. Az a tény, hogy vállaltam az egész napos, éjjel-nappal tartó kampánykörutat, számunkra jelképezi azt is, hogy mint a megyei tanács elnöke, minden Szatmár megyei lakos mellett ott fogok lenni a következő négy évben!"

A 24 órás kampányprogramba egyébként belefér útjavítási munkálatok ellenőrzése, ajtóról ajtóra járás, szórólapozás, „plakátozás", sajtótájékoztató, pékségek látogatása, eperszedés, személyszállítókkal való találkozás, közügyekkel kapcsolatos hivatalos találkozó és még sok más.

Az akció során Csehi Árpád Szabolcs mellé csatlakoznak az RMDSZ megyei és városi tanácsosjelöltjei, parlamenti képviselői, illetve a Szövetség és a vele közös megyei listán induló Német Demokrata Fórum polgármesterjelöltjei is, akik támogatják és a szervezésben is segítik a maratoni megyejárásban részt vevő tanácselnökjelöltet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: