2017-11-09 13:11:44• hírek • Szatmár.ro

2350 évnyi házasságot ünnepeltek ma Szatmáron

46, házassági évfordulóját ünneplő házaspárt köszöntött ma Kereskényi Gábor polgármester, valamint Doina Feher és Adrian Albu alpolgármesterek. A házaspárok közül 41 pár az ötvenedik, 5 pedig a hatvanadik házassági évfordulóját ünnepelte ebben az évben. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal páronként 500 lejjel és egy díszoklevéllel kedveskedett ezeknek a megbecsülést érdemlő pároknak.

A Szatmár Megyei Tanács dísztermében megtartott találkozón Kereskényi Gábor megköszönte nekik a családjuk és a város érdekében tett erőfeszítéseiket, és további egészségben és boldogságban eltöltendő éveket kívánt nekik:
 

„Tisztelt szépkorúak! Megtiszteltetés számomra, hogy Önök között lehettem a mai napon, és városunk polgármestereként szeretném megköszönni mindazt, amit a családjukért, a közösségünkért és a városunkért tettek. Jóban és roszban egyaránt több mint fél évszázadot töltöttek el egymás mellett, ami nem mindennapi dolog. Remélem, hogy még hosszú ideig lesznek közöttünk, és megosztják velünk a tapasztalataikat. Gratulálok Önöknek, és családjuk körében eltöltött boldog és egészséges éveket kívánok!” – mondta az előljáró.
 


 

Jelenlétük, vidámságuk és életkedvük bizonyíték arra, hogy a boldog házasságban és a szeretteink körében eltöltött évek megismételhetetlenek, és életünk legszebb pillanatai.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: