2018-06-15 05:46:58• hírek • Blikk.hu

22,5 milliós tartozás miatt zárolták Cicciolina nyugdíját

Elvesztette egyetlen biztos jövedelmét Staller Ilona, azaz Cicciolina, ezért az olasz ügyészséghez fordult.

Az egykori parlamenti képviselőknek járó, havi több százezer forintos életjáradékát egy ingatlannal kapcsolatos adósság miatt zárolták. Azonban a korábbi felnőttfilmes legenda azt állítja, nem tartozik egy fillérel sem, de ha így lenne, a jog szerint akkor sem vonhatnák meg a teljes összeget tőle.
 

Az olasz sajtóban megjelent cikkek alapján a jövedelem zárolásának oka abból fakad, hogy Ilona tulajdonosa egy luxusapartmannak, amelynek kapcsán egyes források szerint közel 70 ezer eurót (22,5 millió forintot) kérnek számon rajta.Egy ezzel kapcsolatos per eredményeképpen pedig a még mindig fennálló adósságot nyugdíjának megvonásával kezdték el törleszteni.
 

Cicciolina a bíróság előtt azt állította, csalás áldozata lett, mivel korábban 100 ezer eurót (32,1 millió Ft-ot) fizetett a ház ügyintézőjének, aki szerinte az ő és a többi lakó pénzét is elsikkasztotta. Jogi képviselője, Gianfranco Ferrari pedig úgy vélekedett, egyébként is jogsértés történt ebben az ügyben, ugyanis ilyen esetekben maximum az életjáradék egyötödét szokták zárolni, nem pedig a teljes összeget.
 

Staller Ilona ügygyvédjével azt kérte az olasz ügyészségtől, tárják fel a felelősök kilétét, emellett szeretné visszakapni a több mint egy esztendeje elmaradó életjáradékot. Ez a parlamenti munkájáért jár neki, mivel 1985 és 1992 között képviselő volt az országban. Ahogyan azt már többször is említette lapunknak, azért is harcol az igazáért, mert nem csak saaját megélhetése, hanem családja miatt is fontos számára ez a pénz. Korábban megemlítette, főként nehéz helyzetben lévő munka nélküli, tanuló fiát, Ludwigot, valamint az itthon élő rokonait is segíti jövedelméből.
 

– Az, hogy befagyasztották az életjáradékomat, nagyon megviselt, hiszen ez volt az egyetlen biztos jövedelmem. Az összeget már 2017 májusa óta nem utalják, ez pedig komoly gondot jelent nekem. Arról nem is beszélve, hogy szeretném, ha mihamarabb tisztázódna a tartozással kapcsolatos ügy is – mondta elkeseredetten az egykori szexikon.


További bulvárhírekért keresd  fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: