2012-12-27 16:15:33• hírek • Kocsis Zoltán

22.00 órától kezdődik a parti szilveszterkor

Természetesen nem marad el a megszokott tűzijáték sem.

Naguale, Alex Mica és Dony szórakoztatja majd a szatmáriakat az év utolsó napján az Október 25 téren. A parti 22.00-kor kezdődik és a tervek szerint 2013 január elsején 01.00 óráig tart. Erről a szervezők, a Szatmár Megyei Tanács (MT) és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal vezetői számoltak be csütörtöki sajtótájékoztató keretein belül.

Marcela Papici „morális kötelességnek" nevezte, hogy az önkormányzatok olyan rendezvényeket szervezzenek, „amelyeknek köszönhetően a lakosság, ha rövid időre is, de elfeledheti hétköznapi problémáit". Ezért döntött a két önkormányzat arról, hogy 50.000-50.000 lejes hozzájárulással összehozzák a szilveszteri bulit. Mi több, Stef és Coica ígéretet tett, amíg ők állnak a megyei és az helyi önkormányzat élén, minden évben lesz szilveszteri buli - méghozzá évről évre nagyobb.

Az MT és a polgármesteri hivatal egyenként 2500 utalványt ajándékoz a rászorulóknak. Ezek egy részét az érintett szociális intézmények osztották szét, másik részét pedig bárki felveheti a polgármester vagy a megyei tanácselnök kabinetjében a pénteki nap folyamán - amíg a készlet tart, természetesen. Egy utalvánnyal egy adag ételt illetve italt vásárolhat a tulajdonosa - ekkor letépi az M (mancare, azaz élelem) és a B (bautura, azaz ital) betűvel feliratozott végeket. Az utalvány többi részével tulajdonosa részt vehet egy tombolán, ahol a kétszáz pezsgő vagy a 11 televíziókészülék egyikét nyerheti meg.

A buli december 31-én, hétfőn 22.00 órakor kezdődik. Fellép Naguale, Saya és Kaira, akik Balkán parti elnevezésű show-jukkal igyekeznek majd felmelegíteni a közönséget. Színpadra lép továbbá Alex Mica és mr. Saxobeat, majd Dony is. A buli immár a következő esztendőben, hajnali 01.00 óra körül ér véget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: