2019-08-28 04:59:16• hírek • Blikk.hu

21 évvel ezelőtti balesetéről vallott a Groovehouse énekese

Huszonegy évvel ezelőtt teljesen megváltozott Judy élete.

Groovehouse énekesnője zenésztársaival, Bogár Miklóssal és Kárpáti Zsolttal Szolnok felé tartottak, amikor ütköztek egy kamionnal. Mindannyian megsérültek, ám Judy járt a legrosszabbul: több csontja eltört, egyik bordája a tüdejét is átszúrta, valamint arcát olyan ütés érte, hogy szinte felismerhetetlen volt, amikor kiemelték a roncsok közül. Azóta közel 40 műtéten esett át, ám állítja, idővel feldolgozta a traumát, az autót vezető Zsolt azonban nem lép át egykönnyen a csapat drámáján.
 

– Úgy érzem, Zsolt a mai napig nem dolgozta fel a történteket. Hibáztatta magát, pedig soha nem mondtam, hogy miatta történt volna a baleset, vagy megakadályozhatta volna. Persze ő ült a volán mögött, máshogy élte meg a történteket. Bűntudata volt, mert látta, mi történt velem. Én sosem haragudtam rá, egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy Zsolt hibás lenne a történtekért – mondta a Blikknek Judy.
 

Az énekesnő mindössze 23 éves volt a baleset idején, ahogyan ő fogalmaz, lassan annyit élt az új arcával, mint korábban a régivel. A napokban több fotóval is megemlékezett a közösségi oldalán az életét és kinézetét megváltoztató karambolról. Mint mondja, már nem gondol arra, hogy mi lett volna, ha más úton mennek, sőt új külsejét is elfogadta. Persze ehhez idő kellett...


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: