2013-07-03 09:10:08• hírek • Blikk.hu

20 évvel fiatalabb lányt csábított el Delhusa

Egy nála legalább 20 évvel fiatalabb lánnyal romantikázott Delhusa Gjon!

Az énekest a Balaton partján egy motoros fesztiválon látta együtt a csinos ifjú hölggyel olvasónk, aki meg is örökítette a párt együtt. Delhusa a Blikknek elárulta, valóban egy hölgy kísérte el a fesztiválra, arra azonban titokzatosan válaszolt, mennyire bensőséges viszonyt ápol a fekete szépséggel.

- Együtt érkeztek és együtt voltak a koncerteken is. Szemmel láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában. Igyekeztek elvegyülni a tömegben, látszott, szeretnék elkerülni annak a látszatát, hogy egy párt alkotnak - árulta el Tóth Kristóf, akinek a fotókért természetesen jár a tízezer forint. Olvasónk elmondta azt is, amíg figyelte őket, egyszer sem csókolták meg egymást, de többször is megsimogatták vagy megérintették egymás kezét. - Amikor azonban kiszúrták, hogy fotózom őket, azonnal szétrebbentek - tette hozzá.

Delhusa Gjon mindig is imádta a nőket, miután nejével szétmentek, évekig nevelt lánya, Andrea édesanyjával, Melindával alkotott egy párt, ám a kapcsolatuk csúfos véget ért: a szakítás után viszonyuk fenyegetőzésig, feljelentgetésekig fajult. Melinda ugyanis jó néhány olyan dologgal vádolta volt szerelmét, amelyekről később kiderült, nem igazak. Bár egykori szerelme is 23 évvel volt ifjabb nála, Delhusa a rossz tapasztalatok ellenére még mindig a nála fiatalabb korosztály mellett voksol – legalábbis a képek tanúsága szerint.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: