2016-06-06 14:16:46• hírek • Szatmár.ro

20 éves az Autonet - napi 20 ajándék a Facebook játékban!

Látványos összefoglaló videó készült az Autonet Import saját expójáról és 20 éves jubileumi ünnepségéről.

Mint azt már hírül adtuk, május elején Kolozsváron tartotta Románia piacvezető autó- és háttéripari cége, a szatmárnémeti székhelyű Autonet Import Kft. a 10. Autonet Mobility Show háttéripari kiállítást, illetve a cég alapításának 20. jubileumi ünnepségét.

Az expón és jubileumi ünnepségen több mint 8.000 fő vett részt, az Autonet nagycsalád minden képviselője jelen volt: több mint 1.000 Autonet munkatárs, közel 500 külföldi beszállító és több mint 6.000 ügyfél.

A lokálpatrióta presztízscég szerette volna Szatmáron megünnepelni ezt a kerek évfordulót, de városunk túl kicsinek bizonyult hozzá, hiszen az expó és az ünnepség infrastruktúra-igénye hatalmas volt: a 35.000 főt befogadó stadion, a 8.000 főt befogadó új sportcsarnok, napi 1.000 parkolóhely, több mint 2.500 vendégéjszaka közel 100 hotelben, stb.

A kolozsvári eseményekről egy rövid, de igazán élvezetes, pörgős videós összefoglaló is készült, amit az Autonet Facebook-oldalán lehet megnézni.

S mivel napokon belül - június 11-én - elérkezik a sikercég megalapításának dátum szerinti évfordulója is, egy játékot indítottak útjára, melynek során napi 20, összesen pedig 120 jubileumi ajándéktárgy talál majd gazdára. Ebbe a játékba bárki bekapcsolódhat. Ha nyerni akarsz, nem kell mást tenned, mint lájkolni a cég Facebook-oldalát, majd a Mobility Showról és a jubileumi ünnepségről készült videót tartalmazó posztot megosztani.

Ha pedig növelni szeretnéd nyerési esélyeidet, oszd meg a kolozsvári események rekordkönyvét is, amely ugyancsak a cég Facebook oldalán található! A játék június 6. és 11. között tart és naponta húsz ajándéktárgy talál gazdára. Ezek között vannak minőségi Nachbil-borok, hűtőtáska, bögre, baseball sapka és még számos meglepetés - mindegyik különleges, „20 éves az Autonet"-kiadásban

A játékról bővebben itt olvashatsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: