2016-06-10 13:38:48• hírek • Szatmár.ro

20 éves az Autonet - még van esélyed egy nyereményre!

Látványos összefoglaló videó készült az Autonet Import saját expójáról és 20 éves jubileumi ünnepségéről.

Mint azt már hírül adtuk, május elején Kolozsváron tartotta Románia piacvezető autó- és háttéripari cége, a szatmárnémeti székhelyű Autonet Import Kft. a 10. Autonet Mobility Show háttéripari kiállítást, illetve a cég alapításának 20. jubileumi ünnepségét. Az expón és jubileumi ünnepségen több mint 8.000 fő vett részt, az Autonet nagycsalád minden képviselője jelen volt: több mint 1.000 Autonet munkatárs, közel 500 külföldi beszállító és több mint 6.000 ügyfél.

A lokálpatrióta presztízscég szerette volna Szatmáron megünnepelni ezt a kerek évfordulót, de városunk túl kicsinek bizonyult hozzá, hiszen az expó és az ünnepség infrastruktúra-igénye hatalmas volt: a 35.000 főt befogadó stadion, a 8.000 főt befogadó új sportcsarnok, napi 1.000 parkolóhely, több mint 2.500 vendégéjszaka közel 100 hotelben, stb.

A kolozsvári eseményekről egy rövid, de igazán élvezetes, pörgős videós összefoglaló is készült, amit az Autonet Facebook-oldalán lehet megnézni.

Június 11-én elérkezik a sikercég megalapításának dátum szerinti évfordulója is, ebből az alkalomból pedig egy játékot indítottak útjára, melynek során napi 20, összesen pedig 120 jubileumi ajándéktárgy talál majd gazdára. Ebbe a játékba bárki bekapcsolódhat. Ha nyerni akarsz, nem kell mást tenned, mint lájkolni a cég Facebook-oldalát, majd a Mobility Showról és a jubileumi ünnepségről készült videót tartalmazó posztot megosztani.

Ha pedig növelni szeretnéd nyerési esélyeidet, oszd meg a kolozsvári események rekordkönyvét is, amely ugyancsak a cég Facebook oldalán található! A játék június 6. és 11. között tart és naponta húsz ajándéktárgy talál gazdára. Ezek között vannak minőségi Nachbil-borok, hűtőtáska, bögre, baseball sapka és még számos meglepetés - mindegyik különleges, „20 éves az Autonet"-kiadásban

A játékról bővebben itt olvashatsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: