2019-04-18 04:58:16• hírek • Blikk.hu

20 év után újra eredeti felállásban lép színpadra a Jazz+Az!

Geszti Péter zenekara jövőre, 2020. január 17-ére hirdetett meg egy nagy bulit a Budapest Sportarénába.

Kinek az ötlete volt, hogy újra legyen Jazz+Az-koncert?

– Tavaly volt egy Best of Geszti-koncert Paloznakon, ahol a lányokkal elénekeltünk két-három dalt. Hatalmas siker volt, hétezer ember tombolt. De az elmúlt években többször felmerült a téma, hogy csináljunk Jazz+Az-koncertet, főleg az ő részükről, hiszen Kozma Orsi, Váczi Eszter és Behumi Dóri azóta is nagyon jóban vannak, sok időt töltenek együtt. Minden karácsonykor küldenek egy szelfit nekem és Dés Lászlónak, jelezve, hogy ők kaphatóak lennének erre. 
 

Akkor őket nem kellett győzködni. Miért vártak eddig?

– Rengeteg projektem van, de most belefér az életembe ez a koncert. Most jött el a húszéves évforduló, így az eredeti felállásban lépünk majd színpadra. Egyébként sokszor eszembe jut a Kisstadionban rendezett búcsúkoncert, az egyik tévé rendszeresen le is adja. Emlékszem, annak a végén Somló Tamás bejött az öltözőbe, ahol értetlenkedve kérdezte, Geszti, miért hagyjátok abba, amikor ennyire jó? Olyan a hangulat, mint az LGT csúcskorában. 
 

Most is erre számít?

– Nagy show-t tervezek, éppen ezért is kötöttünk ki az Arénánál, mint helyszínnél. Már tárgyalunk egy fiatal magyar divattervezővel a fellépőruhákról, szóval szeretnénk megadni a módját.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: