2018-01-21 08:39:41• hírek • Bede Emőke

2018-ban tovább bővítené csapatát a Zollner

Újabb sikeres éven van túl a ZES Zollner Electronic –számolt be a sajtó képviselőinek Leitner István, a vállalat szatmári fiókjának igazgatója.

Tizenhét éve kezdte meg működését a szatmári ipari parkban a Zollner, a pénzügyi mutatók szerint a vállalat azóta stabil és folyamatos fejlődésben van. Amint arról Leitner István beszámolt, tavaly sikerült a 2016-os évhez képest 15 százalékos növekedést elérni, így a pénzforgalom elérte a 167 millió eurót. Különféle fejlesztésekre mintegy 14 millió eurót használtak fel. Emellett 2017-ben a cég átlépte a 100 millió eurós befektetési álomhatárt is.
 

Ám nem csak emiatt volt különleges a 2017-es év a Zollner számára. A tavalyi év egyik legnagyobb eseménye kétségkívül az a nap volt, mikor a Bitdefender Box gyártása megindult. A szatmári fiók igazgatója elmondta, annak ellenére, hogy az okosotthon-védő készülék előállítása nem feltétlenül tartozik a vállalat legjövedelmezőbb projektjei közé, azonban mégis büszkeséggel tölti el a tény, hogy egy ilyen modern termék gyártási folyamatának legnagyobb része Szatmárnémetiben történik.
 

Gyümölcsöző évet zárt tehát a Zollner 2017-ben, azonban 2018-ra is nagyszabású tervekkel készülnek. A vállalat idén szeretne 21 százalékos növekedést elérni, mely elsőre szinte elérhetetlennek tűnik, azonban a vállalat minden területen sikeres csapatot mondhat magáénak, akik segítségével már korántsem tűnik olyan messzinek a kitűzött cél. És hogy még többen dolgozhassanak a 2018-as tervek megvalósításán, Leitner István elárulta, hogy a jelenlegi kb. 2000 alkalmazott mellé újabb 300 személyt szeretne fölvenni. A nyugati standardokat idéző munkakörülmények mellett a vállalat egy egészen kedvező bérezést is biztosít az alkalmazottainak, így a felkínált állások meglehetősen vonzóak lehetnek pályakezdők és tapasztaltabb munkakeresők számára egyaránt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy sikerült már szakembereket hazacsábítani Kolozsvárról, Temesvárról, Bukarestből, de még Írországból is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: