2015-03-17 17:46:51• hírek • Szatmár.ro

Fiatal házasok költözhetnek majd az Ostrovuluira

Coica szerint nagy szükség lenne Szatmárnémetiben egy teke- és bowlingpályára is.

Szatmárnémeti polgármestere legutóbbi sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy hamarosan Bukarestbe utazik, ahol fontos ügyekben fog tárgyalni és reméli: jó hírekkel térhet majd haza.

Dorel Coica címszavakban beszélt a tervekről, amelyek ügyében a fővárosban fog tárgyalni. Megpróbál anyagi forrást szerezni az Ostrovului sétányon található rossz állapotban levő tömbházak - az első fázisban csak egy tömbház felújítására. Abban fiatal házasok bérelhetnek majd garzonlakásokat, amíg sikerül talpra állniuk és egy saját lakást vásárolniuk.

A Poligonului utcában jó ideje épülő ANL-lakások ügyében is tárgyalni fog. Tervei szerint idén elkészül a 74 lakást tartalmazó Poligonului 1 rész. A 70 lakásos Poligonului 2 lakótömbre még várni kell, de már tervben van a Poligonului 3-as is: ott Coica tervei szerint 3-4 szobás házat építhetnek majd fiatalok a polgármesteri hivataltól kapott területre - hitelből.

A polgármester a romániai tekések klubjának az elnökével is tárgyalni fog, ugyanis mivel Szatmárnémeti jól szerepel a versenyeken, Coica egy tekézésre és bowlingozásra alkalmas pályát építtetne Szatmárnémetiben, amit nem csak a profik használhatnának.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: