2016-09-14 15:29:59• hírek • Szatmár.ro

2017-ben nyitná szatmárnémeti plázáját a NEPI

A Mega Mall a jelek szerint kisebb lesz az eredetileg tervezettnél.

Hosszú éveken keresztül javarészt bozóttal benőtt, elhagyott terület volt a hely, ahová a NEPI befektetési csoport Mega Mall néven plázát nyitna Szatmárnémetiben. A Károlyi úton, a Kaufland és az Ortodox Katedrális, illetve a hamarosan épülő Lidl között kerül megépítésre ez, mint azt már egy ideje tudjuk.

A befektetők több területet is felvásároltak a környéken, ám minden jel arra mutat, hogy a tervezettnél kevesebb került a birtokukba. Így a legfrisebb adatok szerint a tervezett 20 ezernél is nagyobb hasznos területű mallból mostanra 17400 négyzetméteres lett. Ez megfelel a néhány hónapja tett kijelentésüknek, miszerint mindenképp nyitnak Szatmárnémetiben, egyedül a megszerezhető területektől függ a pláza mérete.

Míg eddig bizonytalan volt a mall építésének határideje, mostanra hivatalos lett a tervezett építés és nyitás időpontja. A befektetési alap még 2017-ben megnyitná a bevásárlóközpontot.

A NEPI tulajdonában levő bevásárlóközpontokban többtermes Cinema City mozi található, emellett pedig a szokásos plázás boltok (Deichmann, Takko, H&M, Carrefour C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Kenvelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Next, Tommy Hilfiger stb.), valamint gyorséttermek (Subway, KFC) vannak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: